دوشنبه, 11 فروردين 1399
عنوان : اطلاعیه شماره یك برگزاری كلیه ی كلاسهای دانشگاه به صورت مجازی
 ۱۳۹۸/۱۲/۱۵

قابل توجه كليه ي اساتيد و دانشجويان محترم

پيرو بخشنامه سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي جهت جلوگيري اط سيوع بيماري كرونا و تعطيلي داشنگاه، از تاريخ 17 اسفندماه كليه ي كلاسها براساس برنامه كلاسي تعريف شده قبلي به صورت مجازي برگزار خواهد شد. لذا كليه ي اساتيد و دانشجويان موظفند جهت برگزاري كلاس ها در ساعت ها تعيين شده قبلي خود با استفاده از اينترنت در منازل خود وارد كلاسهاي مجازي تعريف شده نمايند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر و راهنمايي در مورد نحوه ورود به كلاسهاي مجازي و آشنایی با آن به آدرس azad.iauec.ac.ir/support  مراجعه نماييد و راهنماهاي موجود را مطالعه و يا فيلم هاي آموزشي را مشاهده نماييد.

قابل ذکر است که اساتید و دانشجویان محترم فعلاً با توجه به راهنمایی های موجود در صفحه ذکر شده سیستم های خود را آماده نمایند و منتظر اطلاعیه های بعدی که در سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت باشند