پنج‌شنبه, 14 آذر 1398
عنوان : آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كاردانی پیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۰

آغاز  تکمیل ظرفیت پذیرش  بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کاردانی پیوسته  نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش  ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کاردانی پیوسته از روز شنبه 2 آذر ماه آغاز و تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد ، متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس  www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام  به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان  با دارا بودن گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه نظام جدید3-3-6  در یکی از شاخه‌های نظری،  فنی و حرفه‌ای ،  کاردانش یا دیپلم فنی و حرفه‌ای دوره چهار ساله (هنرستان نظام قدیم) و یا دیپلم فنی حرفه ای و کاردانش 3 ساله  در رشته‌های متناسب با نوع  دیپلم خود  می توانند در کاردانی پیوسته ثبت‌نام نمایند. همچنین دیپلمه‌های شاخه های کاردانش، فنی و حرفه ای و هنرستان نظام قدیم،  مجاز به انتخاب یکی از رشته‌های کاردانی متناسب با نوع دیپلم خود طبق جدول ذیل می‌باشند. لازم به ذکر است رشته تربیت بدنی از قاعده فوق مستثنی می‌باشد و متقاضیان می‌توانند در صورت تمایل این رشته را به عنوان رشته تحصیلی انتخاب نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی