پنج‌شنبه, 14 آذر 1398
عنوان : آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع كارشناسی نا پیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۰

آغاز  تکمیل ظرفیت پذیرش  بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی نا پیوسته  نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش  ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته  تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد ،متقاضیان پذیرش در این مقطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس  www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام  به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته بـا دارا بـودن مـدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشـگاه جـامع علمـی کاربردی می توانند در دوره کارشناسـی ناپیوسـته ثبت نام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی