پنج‌شنبه, 14 آذر 1398
عنوان : آغاز تكمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع كاردانی ناپیوسته و كارشناسی پیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98
 ۱۳۹۸/۰۹/۱۰

آغاز  تکمیل ظرفیت پذیرش  بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته  نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع داوطلبان گرامی می رساند ، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش  ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد ،متقاضیان پذیرش در این مقاطع می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس  www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل ها اقدام نمایند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام  به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

توجه متقاضیان را به نکات ذیل جلب می نماید :

1-داشتن دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) ، یا مدرک پیش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی ) یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم برای متقاضیان این دوره ها الزامی می باشد.

2-داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند نیز امکان ثبت نام در این دوره ها را خواهند داشت.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی