يکشنبه, 28 مهر 1398
عنوان : پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع كارشناسی و كاردانی نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۳

پذيرش  بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع كارشناسي و کاردانی نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی بهبهان

بدینوسيله به اطلاع متقاضیان تحصيل در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان می رساند  پذیرش دانشجو در کلیه رشته های این مقاطع(به غير از رشته هاي با آزمون پرستاري و مامايي)  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان به صورت صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی انجام می شود لذا کلیه افراد واجد شراط می توانند از  سه شنبه 18 تیر ماه لغایت روز چهارشنبه 6 شهریور با مراجعه به سامانه مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي  به نشانی  www.azmoon.iau.ir  ضمن دریافت دفترچه راهنما و کسب آگاهی های کامل در خصوص شرایط ثبت نام و انتخاب رشته ، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام خود اقدام نمایند.
شایان ذکر است نتایج این دوره، اواسط شهریور ماه اعلام خواهد شد.

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ