سه‌شنبه, 28 خرداد 1398
عنوان : شرایط و ضوابط ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی سال تحصیلی 98-97
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

اطلاعیه شماره یک

شرایط و ضوابط ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی سال تحصیلی 98-97

مهلت ثبت نام براي زوج هاي دانشجو و اساتید محترم(هیأت علمی و حق التدریس) تا تاریخ 30/10/1397 خواهد بود .

آدرس سایت ثبت نام ازدواج دانشجویی  ezdevaj.org  می باشد .

تاریخ عقد مجاز براي ثبت نام از مورخه 1/1/96 لغایت 1/9/97 می باشد .

-در مواردي که هر دو زوج دانشجو هستند فقط یکی از آنها می توانند به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام نمایند.

-جامانده گان سالهای قبل که در سامانه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ثبت نام نموده ولی به مشهد مقدس مشرف نشده اند و تاریخ عقدشان بعد از 1/1/1396 می باشد می توانند با همان ثبت نام قبلی منتظر باز شدن سایت برای انتخاب کاروان باشند .

-دانشجویان می بایست پس از ثبت نام، حداکثر تا یک هفته پرینت ثبت نام را به همراه اصل و تصویر مدارك (عقدنامه، شناسنامه ،کارت ملی ، کارت دانشجویی و دوره آموزشی  ) جهت تایید به دفتر فرهنگ اسلامی واحد ارائه نمایند.

-ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب تنها تا قبل از تایید دفتر نهاد رهبري دانشگاه امکان پذیر می باشد.

-جهت کسب اطلاعات بیشتر همه روزه در ساعات اداري به دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه (آقای مجید خزرک )مراجعه نمایید.

- اساتید محترم (هیأت علمی و حق التدریس) علاوه بر مدارک فوق الذکر می بایست در خصوص تهیه تصویرکارت شناسایی برای اعضای محترم هیأت علمی و ارائه گواهی تدریس در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 برای اساتید محترم حق التدریس  اقدام نمایند .