يکشنبه, 28 بهمن 1397
عنوان : زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون مقاطع كاردانی ناپیوسته و كارشناسی ناپیوسته مهر 97
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۶

قابل توجه كليه پذيرفته شدگان مقاطع كارشناسي ناپيوسته و كارداني ناپيوسته براساس سوابق تحصيلي -ورودي مهر 97

ضمن تبريك به همه عزيزاني كه در رشته هاي پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد بهبهان پذيرفته شده اند، اعلام مي دارد كه قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه:

1-    در وب سايت اصلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بهبهان در بخش سامانه ها، وارد قسمت سامانه ثبت نام دانشجويان ورودي جديد شويد و با توجه به راهنما نسبت به تكميل اطلاعات و بارگذاري مدارك خود اقدام نماييد.

2-    با در دست داشتن مدارك خود  در روزهاي كاري از ساعت 8 الي 16 به دانشگاه مراجعه و ثبت نام خود را تكميل كنيد.

محل ثبت نام حضوري: دانشگاه آزاد اسلامي واحد بهبهان - سالن مطالعه كتابخانه مركزي مرجوم دكترخسرو پهلواني